MOĆNA MILA -ANĐEOSKI ISCELITELJ (Cena: Besplatno) - PinkOGLASI

Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

MOĆNA MILA -ANĐEOSKI ISCELITELJ

Usluga  Oglas postavio/la Mocna Mila, Srbija | 18.07.2018, 17:30
374
pregleda
Broj glasova: 1 Ocenite oglas(5.00) 5 1
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Besplatno

Mesto: Novi Sad / Srbija

SAMO ZA VAS MOĆNA MILA ANĐEOSKI ISCELITELJ–POMOGLA JE MNOGIMA POMOĆIĆE I VAMA. SA USPEŠNIM DAROM I DUGOGODIŠNJIM RADOM VRACA VOLJENU OSOBU,SPAJA RASTAVLJENJE POMAŽE PRILIKOM PRONALASKA VASE SRODNE DUŠE ,OTKLANJA SVAKU VRSTU CRNE MAGIJE,UROKE,PROKLETSTVO,NAGAZE ,USPEŠNO REŠAVA SUDSKE PROCESE,PROBLEM ALKOHOLIZMA SVOJIM DAROM U VEOMA KRATKOM ROKU VRAĆA OSOBU KAKVA JE BILA PRE POROKA.USPEŠNIM RADOM I BOŽIJOM POMOĆI REŠAVA SVAKI VAŠ PROBLEM,VRAĆA MIR I SREĆU U VAŠ DOM IZRAĐUJE AMAJLIJE PRAVLJENE LIČNO SAMO ZA VAS! VAŠ PROBLEM MOŽE DA BUDE REŠEN MNOGIMA JE POMOGLA NEČEKAJ TE DA VAŠ PROBLEN POSTANE JOŠ VEĆI SPREČITE NA VREME. POZOVITE MOĆNU MILU-ANĐEOSKOG ISCELITELJA ONA JE DOBILA DAR OD BOGA KOJI ZELI DA PODELI SA VAMA !
KAD MUŠKARCU "UZMU" PAMET
Iako mnogi negiraju moć magije svedoci smo nažalost naglih tragičnih dešavanja i uništenih sudbina svakodnevno.
Muškarci se uglavnom javljaju kada postane očigledno da je djavo odneo šalu,kada su bez vitalne energije,teško hoda,zamagljen pogled,konfuzan,polno nemoćan.
Najpre vidim odakle potiče problem,da utvrdim ko je i šta uradio.Najčešće je to ljubavnica,žena ili devojka koju je davno ostavio i čak se i ne seća njenog imena.Radnje su ili iz osvete ili iz potrebe da ga poseduju i utiču na sve segmente njegovog života.
Zavezivanje muškarca najčešće rade semenom tečnošću,menstrualnom krvlju,komadom odeće,koncem sa komada odeće,korišćenjem raznih tkanina,crvenog konca uz jako programirane bajalice.
Vračare kojih ima u svakom kvartu po jedna,koristeći najstrašnije rituale pa i vodu kojom je mrtvac okupan,zavezuju energiju žrtve i on od tog momenta počinje da kopni.Mnogi rituali se rade na groblju gde se vrši zakopavanje predmeta koji je pripadao žrtvi, ili se koristi fotografija koja je lako dostupna,čak se i katanac zaključava i zakopava u zemlju. Od tog momenta počinje stradanje.Bolesno stanje,teska depresija,opsesivne misli.Čovek oboljeva a da medicina ne nalazi uzrok.Ni banje ni klinike ne pomažu jer je vitalna energija zakopana i oduzeta!
Ljubavnice najčešće imaju finansijski cilj i manipulisanje seksualnom energijom i novcem žrtve a nakon što ga iskoriste,odbace ga i prepuste na milost i nemilost uglavnom porocima jer nesretan čovek ne sluti zašto nema volju ni začim i zašto donosi odluke koje "ni u ludilu ne bi doneo".Ponekad su i sami krivi jer obećaju ljubavnici brak a onda je napuste i odu!Tada ona najčešće se odlučuje za osvetu i plaća vračaru da ga uništi.Opravdanja za osvetu nema,a crna magija se vraća 3 puta jače naručiocu!
MAGIJA!!
Tako jaka sila a tako nevidljiva što je čini još opasnijim oružjem.
Čim utvrdim šta je uzrok,odvezujem osobu!
Moj ritual zahteva jak magijski rad,vodu,crven konac i katanac kojim otključavam muskarca i njegovu sudbinu.
Istog momenta oseća olakšanje i to pre svega u predelu kičme koja je najveći magijski teret nosila i glavobolja se odmah povlači.
Spaljivanjem crvenog konca sa 9 čvorova,a svaki čvor je jedan problem koji osoba ima,prekida se magijski ciklus i pepeo raznosi i vraća naručiocu zlo delo tri puta jače.
Ne čekajte ako se osećate loše,čak iako nemate ljubavnicu ni ženu.Bilo ko Vas moze vezati i preko fotografije sa interneta.Samo naivni veruju da je magija laž a djavo je pobedio čoveka kada ga je ubedio da magija ne postoji!Od tada djavo savladava čoveka na svakom koraku.
Ne gubite vreme,ne gubite život. Kontakt telefon:
Viber I WhatsApp +381638462310 +381643145826 +381617119458

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mocna Mila
Novi Sad, Srbija
Tel: +381638462310

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!