Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

VIDOVITI KEMAL VIBER +381 64/53 33 109

Usluga  Oglas postavio/la VIDOVITI KEMAL, Srbija | 08.05.2018, 11:47
445
pregleda
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Dogovor

Mesto: Beograd / Srbija

KURANSKIM ZAPISIMA I OBREDIMA UNIŠTAVA SVE UROKE, NAGAZE. LEČI ZAVISNOST OD KOCKE, ALKOHOLA I DROGE. USPEŠNO OTKLANJA NEMIR, DEPRESIJU I NESANICU. USPEŠNO REŠAVA PROBLEME SA POTENCIJOM. UKLANJA SIHRE (CRNU MAGIJU), RASTAVLJENE PONOVO SASTAVLJA I REŠAVA PROBLEME U BRAKU NEUZVRAĆENE LJUBAVI

SALIVANJEM OLOVA OTKLANJA STRAH, PLAČ, NESANICU KOD DECE I ODRASLIH HODŽA SELIM, SA VELIKIM ZNANJEM I DUGOGODIŠNJIM ISKUSTVOM, POMAŽE SVIM LJUDIMA BEZ OBZIRA NA VEROISPOVEST!

RADI NA DALJINU: Čak i ako mu je sagovornik hiljadama milja daleko,Kemal je u stanju da mu proriče sudbinu, i to na osnovu glasa ili preko slike.

*************************************
Ahmed (45) koja živi i radi u Berlinu, obratio se Kemalu kada nije više imao snage da se bori sa čudnim životnim okolostima u kojie se našao. Naime, bez povoda počele su mu se dešavati razne neprijatnosti, bivao je neprijatan prema najbližima, na poslu je postao nemaran i neprofesionaln, a partnerku zamalo izgubio.
Uz pomoć Kemala, otkrio je da se radi o bivšem momku njegve žene, koji je nabacio teške čini. Veoma oprezno, uz obostranu saradnju situacija je uspešno rešena, sa srečnim završetkom po klijenta.
*************************************
VIBER +381 64/53 33 109

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

VIDOVITI KEMAL
Beograd, Srbija
Tel: +381645333109

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!