Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

Vidoviti Otac Predislav

Usluga  Oglas postavio/la Vidoviti Otac Predislav, Srbija | 11.05.2018, 13:32
389
pregleda
Broj glasova: 19 Ocenite oglas(4.74) 5 1
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Dogovor

Mesto: Beograd / Srbija

Poklonik Svete Gore, otklanja sve vrste negativnih sila, spaja i vraća rastavljene osobe, vraća mir i blagostanje tužnim i ostavljenim dušama i rešava pitanja svih porodičnih problema. Radi večne zaštite i amalije protiv svih uroka, poroka, proklestva i nagaza, kao i zlih čini. Ako vam neko duguje novac može vam ezoterijski pomoći - vraćanje duga. Zna način vraćanja potencije i spajanja razdvojenih, razvezuje zavezane, otključava zakuljčane, otklanja srahove i uznemirenost...

Jolanda V.: Veliki sam vernik, pa kada su nastali problemi u mom životu, odlučila sam da se obratim ovom čoveku, jer sam verovala u njegova umeća i molitve na svetim mestima kao što je Sveta Gora. Nisam mogla da se udam, a već sam zašla u četrdesete. Sa Svete Gore mi je doneo osveštani kamičak, sa staze prema jednom od manastira. Posle njegovih seansi postala sam druga osoba, vesela i zadovoljna. U moj život je došao čovek koji mi po svemu odgovara, venčanje je zakazano za SV. Nikolu.

Pozovite i uverite se:
Viber +381 616039050, Tel. +381 640247898

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vidoviti Otac Predislav
Beograd, Srbija

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!