Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

Vidoviti Otac Dmitar

Usluga  Oglas postavio/la Dmitar Vidoviti Otac, Ostale | 11.05.2017, 15:16
380
pregleda
Broj glasova: 37 Ocenite oglas(4.89) 5 1
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Dogovor

Mesto: Šefarm, Izrael / Ostale

Vidoviti Otac Dmitar molitvenu snagu crpi posetama mnogobrojnim manastirima u svetu. Najomiljeniji su mu oni u Izraelu, a naročito onaj 8 km udaljen od zaliva Haife po imenu Šefarm koji se nalazi na zapadnim brdima Galileje. Osim što je obdaren vidovitošću monah Dmitar za one koji mu se obrate koristi molitve, a posebno je poklonik izreka Vladimira Nikolaja koji kaže: Što veće bogatstvo izvan boga, to veća bednoća. Što veće znanje izvan Boga, to veća praznina. Bog jedini čini bogatim i mudrim. Svet bez Boga stvara prosjake i glupake.

U svom propovedanju i sa moćima vidovitosti koje mu je dao Bog, Vidoviti Otac Dmitar: Spaja i vraća rastavljene osobe, Vraća mir i blagostanje tužnim i ostavljenim dušama, Rešava pitanja svih porodičnih problema, Radi večne zaštite i amalije protiv svih uroka, poroka, proklestva i nagaza, kao i zlih čini, Zna način vraćanja potencije, Otklanja strahove i uznemirenost...

Info/ Tel./ Viber
+381 62/1856902 i +381 61/1380040

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dmitar Vidoviti Otac
Šefarm, Izrael, Ostale
Tel: +381621856902

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!