Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

Misionar Dmitar

Usluga  Oglas postavio/la Dmitar Misionar, Ostale | 19.04.2017, 09:36
69
pregleda
Broj glasova: 19 Ocenite oglas(4.79) 5 1
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Dogovor

Mesto: Šefarm, Izrael / Ostale

Misionar Dmitar molitvenu snagu crpi posetama mnogobrojnim manastirima u svetu. Najomiljeniji su mu oni u Izraelu, a naročito onaj 8 km udaljen od zaliva Haife po imenu Šefarm koji se nalazi na zapadnim brdima Galileje. Osim što je obdaren vidovitošću monah Dmitar za one koji mu se obrate koristi molitve, a posebno je poklonik izreka Vladimira Nikolaja koji kaže: Što veće bogatstvo izvan boga, to veća bednoća. Što veće znanje izvan Boga, to veća praznina. Bog jedini čini bogatim i mudrim. Svet bez Boga stvara prosjake i glupake.

U svom propovedanju i sa moćima vidovitosti koje mu je dao Bog, otac Dmitar: Spaja i vraća rastavljene osobe, Vraća mir i blagostanje tužnim i ostavljenim dušama, Rešava pitanja svih porodičnih problema, Radi večne zaštite i amalije protiv svih uroka, poroka, proklestva i nagaza, kao i zlih čini, Zna način vraćanja potencije, Otklanja strahove i uznemirenost...

Info/ Tel./ Viber
+381 62/1856902 i +381 61/1380040

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dmitar Misionar
Šefarm, Izrael, Ostale

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!