Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

Vidovita Monahinja Poleksija

Usluga  Oglas postavio/la Vidoviti Otac Predislav , Srbija | 09.02.2017, 09:45
465
pregleda
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Dogovor

Mesto: Novi Sad / Srbija

Kada joj je bilo nemoguće da se izbori sa civilnim svetom, jer se uvek razlikovala od drugih, još kao mlada se zamonašila pod imenom Poleksija. Krila je da je vidovita kako ne bi doživela ismevanje okoline. Kada se zamonašila i godinama služila u poznatom ženskom manastiru u Rumuniji, pod imenom Galata (jedan od najstarijih manastira na području Jašija sa čudotvornom ikonom Presvete Bogorodice), njene vizije su postale još providljivije i omogućile joj da jasno vidi Ijudsku sudbinu. I posle odlaska iz pomenutog manastira ostala je verna Bogu, jer kaže da joj je On omogućio da može videti prošlost, sadašnjost i budućnost.

VIDI ŠTA VAM DONOSI SUTRA - UTVRĐUJE PROBLEME I NJIHOV UZROK - OTKRIVA MAGIJE, UROKE, NAGAZE I UKLANJA ISTE - SAVETUJE I DAJE KLJUČ ZA SUPER VEZU - RADI ZA LJUBAV I DOBAR BRAK - POMAŽE DA DOĐETE DO VIŠE PARA - RADI ZAŠTITE POSLOVNOG I ŽIVOTNOG PROSTORA - EZOTERUSKI POMAŽE KOD POTENCIJE I NEPLODNOSTI...

Viber +381 62/18 56 902

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vidoviti Otac Predislav
Novi Sad, Srbija

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!