Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

Trazi se devojka za cuvanje deteta od 9 god.

 Oglas postavio/la Rade Kostic, Svajcarska | 13.05.2019, 12:05
22130
pregleda
Broj glasova: 177 Ocenite oglas(4.86) 5 1
Favorit: 
Ocenite oglas: 

Nudim

Kategorija:Briga o deci
Radno vreme:Puno radno vreme
Vrsta posla:Posao na određeno

Trazi se mlada (22-35 god.) zenska osoba sa ISKUSTVOM bez obaveza, slobodna i bez dece za cuvanje malisana od devet godina, kao i obavljanje nuznih kucnih poslova: peglanje ciscenje, odrzavanje ljudsku sredinu i kuvanje! Mesto boravka Baden – Svajcarska (blizu Ciriha)

Uslovi su vrlo pozeljni: posebna soba, placamo put u oba pravca, osiguranje kao i svako sredstvo za normalan zivot, mesecna plata 500. Franaka. Osobu koja cuva naseg malisana prihvatamo kao clana nase porodice jer samo na takav nacin nastaje pozitivni medjuljudski odnosi,

prednost imaju osobe koje razumeju Nemacki radi sporazumevanje sa detetom!

(Inace devojke koje cuvaju decu vise godina po inostranstvu kazu da se kod nas najbolje osecaju u smislu obostranog postovanja i da su kod nas kao kod njihive kuce, (bar one tako kazu???) naravno da one moraju da ispunjavaju njihove obaveze prema nama kao I mi prema njima!!!)

Pocetak rada po dogovoru. Molimo da se javljaju samo osobe koje odgovaraju iskljucivo profilu koji trazimo. Ako ste mladi, veselog duha, razigrane naravi, i bez ikakvih obveza prema domovini (nezavrsena skola, posao na koji cekate i slicno..), a jako volite decu, i puni ste ideja i energije kako zabaviti malog decka koji provodi rado vreme u igri i na svezem vazduhu javite se (obavezno sa slikom, brojem telefona i kratkom biografijom) na nas oglas, putem mejla. Ili na Viber i Whatsap
0041 79 280 21 33

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Rade Kostic
Baden, Svajcarska
E-mail: rade.kostic@bluewin.ch
Tel: 41792802133

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!