Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

VIDOVITA MIRA SPAJA RASTAVLJENE U ROKU 3 DANA

Usluga  Oglas postavio/la Vidovitaa Vidovita, Srbija | 19.05.2020, 17:53
87
pregleda
Broj glasova: 1 Ocenite oglas(5.00) 5 1
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Besplatno

Mesto: Beograd / Srbija

Vidovita Mira spaja rastavljene za tri dana, skida crnu magiju, pomaže kod zavisnosti i neplodnosti!

VIDOVITA MIRA REŠAVA NEREŠIVO, VIDI, OSETI I ZNA ODGOVOR NA SVAKU VAŠU MUKU. SVOJIM DUGOGODIŠNJIM ISKUSTVOM POMAŽE LJUDIMA I REŠAVA NEREŠIVO, SVESNA DA JE NJEN DAR OD BOGA DAT I NESEBIČNO IZLAZI U SUSRET DRUGIM LJUDIMA KOJIMA JE NEOPHODNA POMOĆ pitajte za sebe sa svoju porodicu, naručite jedinstvenu amajliju zaštite.

mnogi problemi u vašim životima nisu vam jasni odakle su tačno nastali, velika verovatnoća je da je na vas bačen neki vid crne magije, vidovita Mira preko slike raspozna i vidi o kojoj magiji je reč i da li je uopste i ima.

poseduje tu moć i u veoma kratkom periodu skida crnu magiju, voodo magiju, cigansku magiju ili vlašku magiju a čak se u našim krajevima susrela i veoma opasnom egipatskom magijom.

UVEK TU ZA VAS

DOSTUPNA 24 SATA NA DAN

IZNENADA VAS JE NAPUSTIO DUGOGODIŠNJI PARTNER? NEMATE SREĆE U LJUBAVI? NE PRIMEĆUJE VAS VOLJENA OSOBA? NIKAKO DA STUPITE U KONTAKT SA NJOM? MIRA PRAVI NERASKIDIVE VEZE IZMEĐU VAS I VAŠEG PARTNERA, VRAĆA VOLJENU OSOBU I SPAJA VAS SA NJOM ZAUVEK.
+381655760229
MOŽE PIZIV I NA VIBER

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vidovitaa Vidovita
Beograd, Srbija

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!