Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

VIDOVITA SEDRA VRACA VOLJENE OSOBE POZOVI TE VIIBER 24H

Usluga  Oglas postavio/la Sedra vidovita, Srbija | 17.02.2020, 16:33
281
pregleda
Broj glasova: 1 Ocenite oglas(5.00) 5 1
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Besplatno

Mesto: Beograd / Srbija

Energija je svuda oko nas, svakoj duši, telu, biću, organizmu. Vidovita, moćna SEDRA je žena rođena sa darom da tu energiju prepozna u čoveku i usmeri je u najboljem pravcu. Ova vidovita žena, je imala sudbinu kao i mnogi vidovnjaci, odrasla je kao siroče i jos kao dete je vrlo često posećivala crkvu, manastir, provodila vreme sa sveštenikom i igumanijom, i razvijala svoj dar od boga. SEDRA je i dan danas usko vezana sa crkvom. Mnogi su joj se obratili za pomoć, a jos vise je onih kojima je pomogla, jer SEDRA pomaže ne samo kada joj se obratite, već i sama prilazi čoveku, kada vidi da mu je pomoć potrebna

Vidovita Moćna SEDRA. Skidanje crne i vlaške magije, skidanje vradžbina, skidanje prokletstva, skidanje uroka i nagaza, zaštita od magije, magija za ljubav, vraćanje voljene osobe, spajanje zaljubljenih i rastavljenih, bajanje za ljubav, pronalaženje ureknutih mesta, otkrivanje simptoma magije, proricanje sudbne, proročanstva, gledanje u tarot i zodijak, osveštene amajlije, vidovnjaci i jos puno toga. Ova vidovita žena pomogla je mnogima, pomoći će i Vama, potražite je.

VIBER 0638778724

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sedra vidovita
Beograd, Srbija
Tel: +381638778724

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!