Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

VIDOVITI AMIR KOJI VRACA VOLJENU OSOBU DOSTUPAN 24H VIBER

Usluga  Oglas postavio/la Amir Vidoviti, Srbija | 12.02.2020, 23:19
150
pregleda
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Besplatno

Mesto: Moj Grad / Srbija

VIDOVITI AMIR JE RODJEN SA NESVAKIDASNJIM DAROM ZA KOJI TVRDI KAO I MNOGI KOJI SU IMALI ISKUSTVA SA NJEGOVIM DAROM DA MU JE OD BOGA DAT. SVOJ DAR KORISTI KAKO BI POMOGO SVAKOME KOME JE POTREBNA POMOC I KO NE NALAZI IZLAZ IS SVOG PROBLEMA, BEZ OBZIRA NA NACIONALNOST I VERU.

U KOLIKO NEMATE ZIVOTNU ENERGIJU, STALNO STE UMORNI, DEPRESIVNI, NE ZNATE STA CE BITI SA VASOM SUDBINOM, ZELITE DA VRATITE VASU VOLJENU OSOBU U VAS ZAGRLJAJ, NEMATE SRECE U LJUBAVI, IMATE PROBLEME NA POSLU I SA NOVCEM? NEKO SE SIGURNO POIGRAVA SA VASOM SUDBINOM KORISTECI NEKU VRSTU CRNE MAGIJE I LOSE ENERGIJE KOJA UTICE NA VAS ZIVOT.
U VRLO KRATKOM ROKU AMIR OSETI I PREPOZNA PROBLEM, SVOJIM SPECIJALNIM MOLITVAMA I RITUALIMA UKLANJA SVAKI VID CRNE MAGIJE I NEGATIVNE ENERGIJE I OTKRIVA KO VAM JE ZELEO TO CISTO ZLO...

NAPUSTILA VAS JE VOLJENA OSOBA? AMIR VAM VRACA VASU LJUBAV U ZAGRLJAJ U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU. MOCNOM LJUBAVNOM BAJALICOM RESAVA SVAKI VAS LJUBAVNI PROBLEM I SNAZNO VEZUJE VASEG PARTNERA ZA VAS.

POZOVI TE VASEG VIDOVITOG AMIRA I BUDITE VOLJENI SRECNI I ZADOVOLJIM VASIM ZIVOTOM NECEKAJ TE POZOVI TE ODMA ZA VAS UVEK DOSTUPAN VAS AMIR 24H VIBER +381616615247

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Amir Vidoviti
Moj Grad, Srbija
Tel: +381616615247

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!