Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

USPESNO SKIDANJE CRNE MAGIJE

Usluga  Oglas postavio/la Petra Mitrovic, Srbija | 03.11.2019, 10:25
141
pregleda
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Besplatno

Mesto: Novi Beograd / Srbija

Svojim darom pomogla je i pomaže mnogima širom sveta, otvarajući ljudima nove vidike i spoznaju da sve može biti bolje. Provela je mladost učeći od starijih i mudrih, slušajući vetar u kosi i širinu, moć i snagu prirode, koja joj je saveznik u večitoj borbi dobra i zla. Uvek u pokretu i stalnom istraživanju kako da pomogne ljudima i prirodi. Druidske moći u isceljenju i vidanju, vraćanju energetskog balansa i staloženosti u ljude od srca pruža i daje se u potpunosti pomažući.

Otvoriće Vam nove vidike i pružiti ruku spasa od boginje prirode datu. Radost i sreću ona pruža već pri prvom kontaktu s njom, iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

To je Vaša Petra...

Belom magijom protiv crne, dobrom protiv zla, svetlom protiv mraka, srećom protiv nesreće i tuge...

Radujte se životu zajedno s Petra podelite sreću ovozemaljsku s njom.

Vidovita Petra
zna tajnu, skida crnu magiju, prokletstva, vraća voljene osobe i spaja izgubljene ljubavi..Javi te se na broj 0616020501 ili putem Vibera

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Petra Mitrovic
Novi Beograd, Srbija

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!