Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

VRACAM VOLJENE OSOBE I SKIDAM NEGATIVNE ENERGIJE BESPLATNO

Usluga  Oglas postavio/la ILMA vidovita, Srbija | 05.10.2019, 16:15
301
pregleda
Broj glasova: 4 Ocenite oglas(5.00) 5 1
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Besplatno

Mesto: Beograd / Srbija

Vidovita ILMA skida sve vrste magije koja je uzrok svih vaših muka koje imate. Vraća mir, sreću i slogu u vaš dom. Vraća voljenu osobu, rešava bračne probleme, spaja rastavljene bez obzira na daljinu. Jednim vašim pozivom promenićete sebi život iz korena. Uz godine iskustva i Božiji dar, tajne molitve, rituala i veru u Boga.

ILMA je poreklom iz Rumunije i veoma uspešno radi na daljinu.

ILMA rešava probleme zavisnosti, vraća mir i harmoniju unutar porodice. Jedinstvenim ritualima, radom, sposobnošću i darom od Boga ILMA uspešno otklanja negativnu energiju, magije, nagaze, zaostala prokletstva, sihire, strahove. Crna magija je poput grudve snega, malene i jedva primetne na nekom planinskom vrhuncu, koja se kotrlja ka udolini, uvećava i narasta u pravu lavinu, te se obrušava svom silinom na nedužne i nemoćne žrtve. Sa vremenom i godinama – ona ne biva slabijom, naprotiv, sve više jača... Ponekad crna magija zahvaća i nekoliko generacija jedne porodice, katkada se odražava samo na muške ili ženske članove, a uglavnom 'stradava' najstarije ili najmlađe dete. Da biste prepoznali crnu magiju neophodno je znati kako se ona nanosi, te kakovi je simptomi prate. Pre svega, magijsko delovanje utiče na dušu čoveka, pa ona 'oboleva', stradava i pati.

DA BI STE SE REŠILI NEGATIVNE ENERGIJE, CRNE MAGIJE I LOŠE SREĆE KOJA VAS PRATI POZOVITE ILMA VIDOVITU DA REŠI PROBLEME KOJI VAS NEPREKIDNO MUČE.

Ja sam poslata od Boga.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ILMA vidovita
Beograd, Srbija
Tel: +381638301104

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!