Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

SPAS JE KOD HODZE EDINA

Usluga  Oglas postavio/la Edin Radzepovic, Hrvatska | 10.06.2019, 11:27
589
pregleda
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Besplatno

Mesto: Zagreb / Hrvatska

Usamljeni ste i muče vas brige? Ne vidite izlaz iz svoje situacije? Nesretni ste u ljubavi, partner vas je ostavio, ne mozete naći srodnu dušu? U poslu vam ne ide, bojite se otkaza? Ne možete prodati nekretninu? Zdravlje vam je uništeno, osećate se deset godina stariji? 
Sve su to znaci da ste već odavno trebali potražiti pomoć, a sada imate priliku popraviti svoje greške i uzeti život u svoje ruke! Spajam rastavljene, skidam magiju, pomažem u porodičnim nevoljama. 
Ako sumnjate da vas partner vara ili vas je napustio i ne možete pronaći svoj mir zbog toga, nazovite i pronađite rešenje vašem nemiru. Mogu vam pomoći da ponovo budete zajedno u ljubavi i sreći. Izradjujem kućne zaštite tako zvane - pečat sreće- koje ne dozvoljavaju kućni i porodični nesklad i rastur porodice. Ako vas zanima vaša budućnost ili opšta situacija u porodici ili vezi, obratite mi se.Kontakt Viber +385 957 791 156

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Edin Radzepovic
Zagreb, Hrvatska
Tel: +38555073

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!