Ocena je poslata. Hvala Vam!

Nazad na pregled

VRACANJE VOLJENE OSOBEUKLANJANJE NEGATIVNE ENERGIJE I CRNE

Usluga  Oglas postavio/la , Bosnia i Hercegovina | 08.08.2019, 09:31
1038
pregleda
Favorit: 
Ocenite oglas: 
Cena:

Besplatno

Mesto: Bosnia i Hercegovina

VRACANJE VOLJENE OSOBE,UKLANJANJE NEGATIVNE ENERGIJE I CRNE MAGIJE ,REŠAVANJE BRAČNIH I PORODIČNI PROBLEMA ,STERILITET I NEPLODNOST ....
Mnogima je pomogao,pomocice i vama....Pogled u budućnost,,put u središte duše!Ne ide vam u životu,imate ljubavne novčane i porodične probleme.Pozovite i zakažite već danas razgovor da vidimo gde je problem.Vrhunska vidovitost,astrologija,astronumerologija,geneski kod emotivni obrazac misaone slike podsvesti,karmički dug,prepoznavanje crne magije.
Skida sve vrste magije koja je uzrok svih vaših muka koje imate. Vraća mir, sreću i slogu u vaš dom. Vraća voljenu osobu, rešava bračne probleme, spaja rastavljene bez obzira na daljinu. Jednim vašim pozivom promenićete sebi život iz korena. Uz godine iskustva i Božiji dar, tajne molitve, rituala i veru u Boga.
Rešavam probleme zavisnosti, vraća mir i harmoniju unutar porodice. Jedinstvenim ritualima, radom, sposobnošću i darom od Boga uspešno otklanjam negativnu energiju, magije, nagaze, zaostala prokletstva, sihire, strahove. Crna magija je poput grudve snega, malene i jedva primetne na nekom planinskom vrhuncu, koja se kotrlja ka udolini, uvećava i narasta u pravu lavinu, te se obrušava svom silinom na nedužne i nemoćne žrtve. Sa vremenom i godinama – ona ne biva slabijom, naprotiv, sve više jača... Ponekad crna magija zahvaća i nekoliko generacija jedne porodice, katkada se odražava samo na muške ili ženske članove, a uglavnom 'stradava' najstarije ili najmlađe dete. Da biste prepoznali crnu magiju neophodno je znati kako se ona nanosi, te kakovi je simptomi prate. Pre svega, magijsko delovanje utiče na dušu čoveka, pa ona 'oboleva', stradava i pati.
DA BI STE SE REŠILI NEGATIVNE ENERGIJE, CRNE MAGIJE I LOŠE SREĆE KOJA VAS PRATI POZOVITE DA REŠIM PROBLEME KOJI VAS NEPREKIDNO MUČE.
Ja sam poslat od Boga. Svaka vaša muka biće rešena. Ko god ima neki problem i teret neka mi se javi.
Skidanje crne magije i uroka,porodicnog proklestva,vracanje voljene osobe ekspresno i sto je najvaznije trajnosa ciljem da i vi postanite savrsen par,otklanjanje negativne energije,sterilitet i neplodnost ,psihičke smetnje,bolesti,porodični i bračni problemi,poslovni i novčani problemi...zastitne amajlije za celi zivot i sve clanove porodice. Javite se da resimo vas problem,jer svako zasluzuje srecu,uverite se i sami ,dela govore a ne reklama.Konsultacije i rad na daljinu,viber,wacap,pozovite.....kontakt telefon
Javite se da resimo vas problem,jer svako zasluzuje srecu,uverite se i sami ,dela govore a ne reklama.Konsultacije i rad na daljinu,viber,wacap,pozovite.....kontakt telefon 00387-65-353-645, 00387-65-353-645, 00387-65-353-645, 00387-65-353-645, 00387-65-353-645,

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -


, Bosnia i Hercegovina
Tel: +38765353645

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NAPOMENA: Za sve usluge i produkte ponudjene u tekstu oglasa ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za ispravnost i kvalitet ponudjenih usluga i produkata odgovoran je oglasivač i autor objavljenog teksta lično!